MEEDOEN

Jij in the ZONE

In 2021 helaas geen Teenzone in real life op Walibi. Daarom kun je dit jaar op allemaal nieuwe manieren mee doenelkaar zien en connecten: 

   Vind jij het leuk om met een heleboel tieners of jouw tienergroep in beeld mee te doen in de uitzending? Meld je hier aan en verover een on screen spot in een van de liveshows.

√   Maak je eigen Teenzone feestje, stuur je foto’s en Teenzone herinneringen in en wie weet zie jij jezelf terug op The Wall in the liveshow of op onze socials. DM ons @OpwekkingTeenzone of klik hier om het via een formulier te versturen. 

√  Heb je een mooi getuigenis dat je zou willen delen met andere tieners? 

Stuur het hier in!

√   Heb jij een gebedsverzoekWij bidden graag met je mee. Deel het met ons in een reactie op de Insta stories (mag ook anoniem) zodat we er samen voor kunnen bidden.  

√   Volg ons op Insta @OpwekkingTeenzone. Like, share, tag & get reposted. 

 Doe mee met de leukste interactieve  sessies  en workshops: 

Challenge Kick-off  

Iedere dag vanaf 10.30 uur 

Doe jij mee met de Challenge van de dag? 

Op 22, 23, 24 mei komt er iedere dag om 10.30 uur een nieuwe challenge online op Insta. 

Uitdagend, fun en jouw kans om jezelf te laten zien. Alleen of samen, het kan allemaal. Check de video, maak de leukste selfies & video’s, deel ze met #opwekkingteenzone en #teenzone21 en wie weet zie jij jezelf wel terug op onze socials of in de liveshow! 

Art Place  Live   

Iedere dag om 11.00 uur 

Zin om lekker creatief in de actie te gaan? Dat kan tijdens Artplace  Live. Tune in, doe mee, stel je vragen en ga samen aan de slag voor de mooiste resultaten.  Kijk op teenzone.nl of het digitale conferentieterrein voor de planning van de dag.  

How to… Q&A of the day  

Iedere dag om 13.00 uur

Iedere dag een leuke workshop én de mogelijkheid om daarna aan de pro’s al je vragen te stellen. Kijk op teenzone.nl of het digitale conferentieterrein voor de workshop van de dag.  

Teenzone  Work-out  

Iedere dag om 14.00 uur 

Voor echte sportievelingen. Een serieuze  workout, dus trek je sportkleren aan, spring voor je scherm en zweten maar!   

Talkzone Connect  

Iedere dag om 16.00 uur  

Graag met andere tieners praten over wat je bezighoudt? Jouw vragen met elkaar bespreken of gewoon even met andere tieners kennismaken? Dat kan iedere dag om 16.00 uur in Talkzone Connect.  

Talkzone  Chat  

Je hoeft het niet in je een(d)tje  te doen!  

Dit weekend kun je voor, tijdens en na de liveshows ‘binnenlopen’ bij de Talkzone Chat.  Even je hart luchten of napraten over de liveshow? De Talkzone is dé plek waar jij als tiener welkom bent met je verhaal en vragen.   

Teenzone Liveshow  

Iedere dag om 19.00 uur 

De dienst is omgeturnd naar een 2.0 versie: Teenzone  Live. Ee n liveshow met inspirerende sprekers, gave getuigenissen, live chats én de mogelijkheid om  on screen  in het programma mee te doen.  In de  after  sessions  kun je springen en  worshippen  met de Teenzone band, quizzen met Kelvin en de sprekers en gasten  bevragen in live Q&A’s.  

Teenzone  Worship 

Iedere avond om 19.45 uur  

Lekker springen,  kneiter hard  meezingen of juist met je ogen dicht even  stilletjes  op gaan in de muziek;  het kan allemaal tijdens Teenzone  Worship.  De Teenzone Band staat te popelen om je mee te nemen in een mooie tijd van aanbidding, feest en  connecten  met God.   

Quizzen met Kelvin  

Iedere avond om 19.45 uur 

Gezelligheid, lol en de leukste  quizvragen  zijn dé  ingrediënten  van Quizzen met Kelvin.  Hét moment om even lekker te chillen met een heleboel andere leukerds. Ga jij voor de winst?  

Q&A  met…  

Iedere dag om 20.15 uur 

In de  after  sessions  van de liveshows kun jij vanuit je huiskamer in gesprek met de gasten van de dag. Van een diepzinnige vraag voor de sprekers tot een kijkje achter de schermen bij de bandleden…  Join  in voor  gezelligheid en een goed gesprek in de Q&A met…  

Underground  Sessions  

Iedere dag om 21.00 uur 

Laat je verrassen door leuke optredens om lekker bij te chillen of vol uit je dak te gaan. 

EN ER IS MEER… 

Teenzone  Tutorials  

Meer ontdekken over de Bijbel, bidden en luisteren naar God? Check dan de TeenzoneTutorials  en duik dieper in de verschillende manieren waarop jij kunt  connecten  met God en Hem beter kunt leren kennen. 

Teenzone Magazine  

Uitdagende artikelen, interviews, testjes en meer fun stuff. De perfecte aanvulling op Teenzone Online. Nu samen met het  Teenzone Polsbandje  te koop voor slechts € 2,95. 

Teenzone Party Pack 

Gratis leuke items voor op je  socials  en om jouw kamer, tienerhonk en kleding te pimpen in Teenzone style 

Teenzone Groepsprogramma’s  

Speciaal voor groepen hebben we  drie  unieke  groepsprogramma’s. Ieder programma staat garant voor een avond vol  fun, verdieping en praktische werk vormen voor jouw tienergroep. Een  gedegen totaalprogramma waarbij je ook de Teenzone video’s, Party Pack en Magazine op een leuke manier en praktische manier kunt inzetten. De  programma’s zijn  gratis te downloaden en  ook na het pinksterweekend  in te zetten.   

Insta & YouTube 

Volg @OpwekkingTeenzone op Instagram en YouTube voor de laatste updateslivestream reminders en leuke manieren om interactief betrokken te zijn met je tieners. 

VOLG ONS

@OpwekkingTeenzone 

#teenzone21 #opwekkingteenzone